La Domo Black Friday incepe joi!

Articol scris de Dan Serbanescu

Chiar daca toti clientii Domo au fost deja, in repetate randuri, rasfatati de Pink Monday, asta nu inseamna ca nu se vor bucura si de editia din acest an a Black Friday, care pica exact in vinerea care vine. Traditia acestei zile a marilor reduceri, pe care au adoptat-o multi dintre retailerii de top din Romania, va fi imbratisata, desigur, si de Domo.

Dar ce voiam sa va anunt este ca petrecerea la Domo incepe inca de joi si reducerile pe care retailerul vostru favorit vi le-a pregatit anul acesta, ca de obicei, la sute de produse ajung chiar si la 50%! Da, da. Ati citit bine, aveti ocazia sa va cumparati produsul visat chiar si la jumatate de pret!

Asa cum probabil ca deja v-ati obisnuit, campania de reduceri are loc in oricare dintre magazinele Domo, dar chiar daca programul incarcat nu va permite sa ajungeti la un magazin, aveti la dispozitie www.domo.ro, unde puteti beneficia de o mare gama de reduceri la sutele de produse incluse in promotie.

Asa ca, doamnelor si domnilor, turati mousii sau pregatiti-va incaltari comode, ca anul acesta va asteapta o editie extinsa a Black Friday, oferita de Domo!


Top postari Dan Serbanescu:
[latestbyauthor]

2 thoughts on “La Domo Black Friday incepe joi!

  1. Sunteti super, super profi, marti 20.11.2012 ati “actualizat” preturile (in sus) si acum faceti reducere de Black Friday… concluziile le trageti singuri.
    Black Friday de Romania, pentru romani…..

  2. as vrea sa-mi explicati si mie un lucru : ce fel de reducere faceti de black friday ?!?!?! inainte de ora 12 un netbook sony era 14 mil iar acum este 21 mil !!!!!!!! in loc de reducere , mai degraba umflati preturile si prostiti lumea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 8 = 10


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *